Въздушната част от парада за  Деня на победата на Русия

...
Въздушната част от парада за  Деня на победата на Русия
Коментари Харесай

Песков: Отменихме въздушния парад заради лошото време

Въздушната част от парада за  Деня на успеха на Русия беше ненадейно отменена в Москва и в най-малко два други огромни града, които трябваше да проведат паради в чест на националния празник.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели пред кореспонденти, че въздушната част от парада на Деня на успеха в Москва на Червения площад в града е била анулирана " заради неприятното времето ", съобщи съветската държавна организация ТАСС.

Според локалните прогнози за времето в столицата на Русия ще има слаби валежи от дъжд и сдържан бриз до 19 часа локално време.

По време на парада времето бе най-вече слънчево. Практика в предходни години е по време на парада облаците да се разчистват със специфични ракети.

Само час по-рано публични лица споделиха, че въздушните демонстрации в четвъртия по величина град в Русия, Екатеринбург, също няма да се проведат. Там сега е 20 градуса и е слънчево.

Не беше обещано пояснение за тази внезапна отмяна.

„ Неблагоприятни метеорологични условия “

При питане на локални медии, пресслужбата на Централния боен окръг на Екатеринбург отхвърли коментар.

Междувременно в съветския град Новосибирск военните демонстрации също бяха анулирани по време на честването на Деня на успеха в града „ заради неподходящи метеорологични условия на летищата за политане “. Там е 14 градуса и е изцяло слънчево, ясно и безшумно. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР